Utstillinger

Se Bergen kulturskoles lenke med alle arrangement her!

 

SJÅ HER! Vårutstillingen 2017  

13.-28.mai ble første fylkesutstilling for kulturskolene i Hordaland avviklet med med 433 elever fra 12 kommuner, på Oseana kunst- og kultursenter i Os.  Se Oseana sin katalog her, eller presseomtaler: 1,  2 og 3
KUMNOK 

stiller ut postkort laget av elever i Bergen kulturskole på rom 207 i Strømgaten 19, dagene før de skal tas med til utstilling i Kurdistan. 

Utstillingen henger kun 5. -8. april 2017. 

Se mer info her!

Bilder fra Vårutstillingen 2016 
En gruppe elever går fra kulturskolens parkeringsplass i lang marsj opp til Skansen og utstillingsåpningen med et fellesarbeid, et lyshus i front, pappmaskjedyr og hurrafaner! Lyshuset blir plassert i dammen, og åpningsermoni med marsj rundt dammen med alle utstillingsmontrene, dyrene i trærne, keramikken i branntårnet, workshops og boller og brus... Og alt sammen selvsagt i strålende solskinn  lørdag 4. juni!

PDF av folderen for Vårutstillingen 2016 ser du her!


Side 1 av folderen over, s. 2 under.

ØVELSER er en utstilling som viser prosesser i arbeidet på Billedkunst fordypning. Den er satt opp i forbindelse med at Bergen kulturskole er vertskap for en vestlandskonferanse for kulturskoler, der bl.a. kulturskolens nye rammeplan med fordypningsfag er sentralt. Visuell kunst sin del av konferansen vil foregå i galleriet. Åpning ble holdt søndag 1. november kl 12 -16 med 120 besøkende gjester fra kulturskolekretser, men også en god del tilfeldige forbipasserende. Det inspirerte klart til å intensivere arbeidet for å få et mer permanent prosjektrom/ utstillingslokale i sentrum!

Åpent 1.-8. november. Lørdag og søndag kl 12-16, tirsdag-fredag kl 16-19.30.

ÅPNE SINN - vårens store utstilling på Oseana kunst- og kultursenter, 25.april - 10.mai 2015.
Nedenfor ser du foto fra åpningsfesten. Det var over 300 gjester på åpningen.  Presseomtale